Opskriftudvikling

Opskriftudvikling 

- kreative opskrifter med dit produkt i centrum


Hvordan spiller dit produkt den perfekte hovedrolle, uden at opskrift eller foto bliver urealistsik eller "for meget"?


Mange års erfaring med salg og markedsføring, og samarbejde med andre fødevareproducenter har lært mig balancen mellem hvornår et produkt bliver overeksponeret, og hvornår det får den hovedrolle, du som producent eller sælger ønsker at fremhæve - og det er til enhver tid min ambition at sikre det konkrete produkt den størst mulige synlighed både i opskrift og på foto. Det er trods alt det, der skal sælge produktet - og ikke tilbehøret!


Når jeg udvikler opskrifter, sørger jeg derfor altid for at fremhæve produktets særlige egenskaber og kvaliteter, så disse kommunikeres tydeligt i både opskrift og foto.


Når du skal bruge nye opskrifter, tager vi derfor først en snak om produkterne, og præcis hvad vi skal fremhæve om produkterne. Vi aftaler også, om det er i en bestemt sæson, opskrifter og fotos skal bruges, eller om vi skal lave en allround løsning, samt om der er ønsker om et særligt tema, smagsretning eller metoder. Endelig defineres selvfølgelig også målgruppen for opskrifterne.


Herefter laver jeg et oplæg, som indeholder beskrivelse af opskriftforslag, som vi gennemgår og jeg retter jeg til, hvis du har ønsker til justeringer. Når du er tilfreds med oplægget, udvikler jeg opskrifterne.


Måske har du allerede en fotograf du ønsker at bruge, og ellers kan jeg hjælpe med at finde en dygtig fotograf, og derefter planlægger jeg detaljerne og laver en fotoplan. Du kan også vælge pakkeløsningen, hvor jeg selv fotograferer - det afhænger lidt af, hvad du skal bruge de endelige fotos til, så det vender vi også mulighederne for.


Du modtager de endelige opskrifter efter fotograferingen. Du har også mulighed for at tilkøbe næringsberegninger på opskrifterne og supplerende tekster, som kan bruges i f.eks. nyhedsbreve eller på Facebook.




Eksempler på opskrifter, som er blevet til udfra konkrete ønsker fra producenten

Produkt: Kyllingelår

Opgave: Give produtet et twist, en ny drejning i forhold til traditionel tilberedning.

Tilbehør med græskar



Løsning: Sticky Chicken lår, tilberedt og glaseret i soya, balsamico og brun farin og drysset med sesam og foråsløg. Serveret med honning-limebagt græskar salat.



Produkt: Kylling

Opgave: Udvikle en sund vaffel, som kan serveres som hovedmåltid med kylling og grøntsager.



Løsning: Super mættende måltidsvaffel af bla. kikærter og rød karrypasta, serveret med stegte kyllingestrimler vendt i urteolie, samt knasende  grøntsager & cremet dip.


Produkt: BBQ marinerede kyllingespyd

Opgave: Alternativ servering


Løsning: Kyllingespyd bruges som en del af et snackfad, og altså ikke som tradiotionel hovedret.


Spydene serveres med parmesanfriteret squash, gulerodshumus, artiskokdip og grillede, marinerede peberfrugter.


Produkt: Pølser

Opgave: Foto til etiket, produkt helt i fokus



Løsning: Enkelt tilbehør, som ikke tager fokus: Små knuste kartofler med creme fraiche og purløg samt lun salat af broccoli, gulerødder og rosenkål.

Foodzens - Tina Sprogø

hej@tinasprogoe.dk

Siimtoften 14

8660 Skanderborg

Mobil 52244202